Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma men drabbbande ord

Vissa människor 

yttrar sig ibland så putslustigt 

till en äldre 

som drabbats av någon åkomma

och tror att de är så roliga och slagfärdiga

medan de i själv verket är helt korkade




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP