Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma.

tack mamma,
för samma styrka som får mig att gå upp vissa dagar får mig att stanna kvar andra.
för samma kraft som får mig att aldrig ge upp ibland får mig att lyssna på dina begravningslåtar varannan dag.
för samma driv som får mig att forma mig själv av alla delar av dig får mig också att gå sönder i min spegelbild. allt det är du. allt det är jag.




Fri vers (Fri form) av Pippissyster
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-05-11 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster