Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid de! Inte vi!!!

Du kan färdas här i landet när och vart du vill
då ska du få se gamla seder slagit till
här händer ting i söder och i landets topp
de rikaste vill ha mer, håller fram sin kopp...
De tycks sakna vad vanligt folk har i sin kropp
det där, att när det rinner över, säga stopp!
De pratar på och blundar, ser präktiga ut
ser ej de fattiga, trots läget är akut...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2019-05-11 17:34



Bookmark and Share


  ULJO
Alltid så. De rika ska ha mer. M politik
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt