Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite glitch





ingenting är vettigt
noll tre tretti, nej men
klättra upp
byggställning
cigg i hand och blodstänken
ensamsjäl vid tv:n och
one night stands som ser mig
och jag

hoppas att dom tar mig

eller låtsas jag är katten
lite glitch i matrixen
topp till tå i svart jag
vill inte grusa stranden vill
inte surna mjölken jag
vill inte paja stunden för er men
mina frågor blommar luften
mina ögon måste luftas dom har
levt i källaren



och jag
tog mig upp till himlen
för att se mig om i molnen
herredu jag passar bra här
bland inga yttre tecken
lite glitch i matrixen det
vattnas nu i bitch facen
inga andra sorger än att
jag inte blommar i dig


men jag kan famna molnet
och rulla regnet till en kudde
bända åskan till ett huvud och sen
blunda för att se dig



dom andra skulle passa in här med men
dom har sjunkit ner i stoppningen
var tar soffan slut egentligen
dom sjunker ner till barndomen
tvålar in varann i nittiotalet
var va ni vid millennieskiftet?
cyklade sex timmar om dan och
sjuttiofem procent på bakhjulen
kommer ni ihåg smaken
fanta fläder efter fotbollen
när man sprungit sig slut
i solnedgången över
nyklippt gräs och mållinjen


soffan, linor
dyra sandkornen
stranden som tar slut
till amy diamond




och jag är i höjd med dig
på andra sidan stan där du bor nu och
inte står på taket och längtar ut

försökte få dig i nätet men
världens största håv
kan inte fånga havet

vätterstaden
pratar om det
dina vågor, skum och saltet
livgivande kvaliteter och
alla bara väntar
vem är det du ska välja
att få blötas ner du
blommar i mig
frågetecken
lite glitch i matrixen


men du kanske såg
en framtid med oss två
extra skeppsbrott och
att det surnar
det som blommar
gröna alger
strand som
ingen vill sola på

trodde det fanns ett val
att bara surfa moln
men det va innan dig
och kan du tro på mig vill
visa dig glitch i matrixen






Fri vers av Love Död
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-11 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att hänga på ett moln och se allt från ovan kräver ett medborgarskap i himlen!
2019-05-13

    ThyraThyra
Fyfan va bra
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död