Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott en nattlig eftertanke ... i september 2005 när den befästes i ord och publicerades här tidigare ...


Nej

- Eftersom du kommer att blåsa mig
blåser jag dig, säger du uppriktigt ...

... och ser innerligt förebrående sårad ut
när jag säger Nej ...

 

 

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-11 19:31



Bookmark and Share


  Flisan
Om jag ändå hade modet att säga Nej.
Hur får man det?
2019-05-11

  AKT VIP
Lögnen kan ibland vara ett hjälpmedel på vägen...
2019-05-11

  Kungskobran VIP
Att blåsa någon är skönt
men knappast mödan lönt
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP