Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄSPING

Huggormars avföda

Vem talade så?

Var det Larz Gustafsson

från Riddersdal nummer 2?

Nej, det var Döparen

Johannes, minsann

Men var han verkligen

en kärlekslöshetens man?

Knappast, min käre vän

Han var Guds profet

Levde på vildhonung

och gick inte bet

Huggormars avföda

blev den etikett

Johannes klistrade

på dem som ej levde rätt

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2019

 

https://www.wordproject.org/bibles/se/40/3.htm

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-05-11 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passar in på tidsläget!
Speciellt rubriken!
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP