Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du handlar inte om någonting

Smala hyllplan av vit furu, linjerna du rispat
spretiga bokstäver, allt du samlar och bevarar
morgonen ett uppstoppat djur av okänt ursprung
ögon av matt glas, flinande käkar
huden tunn som kronblad
vissa dör, nu står du skrivet
i en bok med pressade växtdelar
intill namn och fyndplats
du drömmer, kanske smittsamt
vad väger natten
allt du orkar bära




Fri vers av Grävling
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-11 21:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om existensen,minnen, din plats ,vad finns kvar, vad har betydelse
2019-05-12

  morgonstjärna VIP
värdefulla även pressade växtdelar kan vara minnen för någon
en reflektion
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling