Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love you!


Fuckface


Jag har bara en riktig äkta vän.


Utanför Lahti.


I Finland.



De pakter vi har.


Kommer ingen i närheten av.


Love you.


Fuckface.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-05-11 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP