Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påverkad.


Moonshine.

Alkohol. 
En mirakeldrog.

Jag har aldrig känt mig så sexig.  
Och dom främmande männen på uteplatsen skriker ut sina begär. 
(och jag vill ha dom mer än någonsin)
Men en tjej kittlar mina nerver och minnet av hennes kyss gör mig salig. 

Alkohol. 
En mirakeldrog.

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-11 21:40



Bookmark and Share


  Linil VIP
Naket och ärligt skrivet.
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan