Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARA

ej till morgondagen
med det du kan göra i dag

eller

det kommer en dag
i morron också

Vad väljer jag månne

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 21:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Här och nu
2019-05-19

  Quasimodo
Den här dikten ger mig känslan av att vara i dagen och nuet, för varje dag som kommer!
2019-05-12

  Feliaxel VIP
Ta en dag i taget måste vara bäst och inte oroa sig för morgondagen
2019-05-12

  ULJO
Lugn och fin är mitt motto
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP