Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

 

Dansande älvor

på trippande tår

rör sig graciöst

över den gröna ängen

det är tidig morgon

innan du har vaknat

och solen har stigit

över hustaken

Du sover så sött

 

Sakta stiger ljustrimmor

över jordens rund

när morgonen kommer

vaknar alla barnen 

som haver allt kär

med  blå ögon

fångar de livet

håller det ömt

och tar himlen i famn




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-12 00:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2019-05-13

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader du förmedlar
2019-05-12

  ULJO
Älvor. Så mycket mystik. Vackert
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP