Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönt dilemma

stockholm
pratar malmö
götet
gråter glitter
försöka säga
norr om nånting
röka cigaretter
springa skrika
navelsträngen
lasso runt dig
kastar omkring mig
swipar världen
skolstrejken
kom paniken
skriv i sanden
vänta vågen
surfa på den
till där det händer

aldrig

om man når dit
annars inget
kamma om dig
säger dom då
brast det igen
kammat noll sen
se dom skära
planeten tårta
när ska det smälla
aktivisten
grönt dilemma
inga bomber
svanenmärkta
















Fri vers av Love Död
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-12 04:13



Bookmark and Share


  danne //
vilket utbrott med ord!
coolt
2019-05-14

  SatansSon VIP
roligt
2019-05-12

  Judas Ekholm VIP
Ett helt fantastiskt sprakande ordflöde som träffar som en karatespark i magen! Briljant!
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död