Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på stigar milsvida vandra vi

 

Det är bara vi vakna i natt

Du och jag och så månen

som lyser över oss vilsna själar

Och stjärnorna de gnistrar

som sagolika tomtebloss

över våra sorgsna tankar

Det är en lång väg att gå

för att hitta vägen hem

där platsen blir vila

och våra skor är trasiga hål

som vandrar på stigar milsvida

mot en säker hamn




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 01:05



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackert
2019-05-12

  ULJO
Så ödmjukt skrivet . Gillas
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP