Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shangri La


Låt mig var i mitt Shangri La en stund.


Jag bara förbrukar tid innan döden.


Men.


Den tiden vill jag fylla med väsentligheter.


Har liksom inte tid med livets reklam ytlighet.


Med människors patetiska lekar.


James Hilton.

Kommer att knacka på min dörr tids nog ändå.



Är så otroligt rädd för den knackningen.


När typ cancern äter upp mig.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-12 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP