Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger måste en människa gå


Hur många gånger måste en människa gå
en sträcka genom skogen
för att det skall bli till en stig
som är lätt att följa

Nej, det klarar inte en vandrare ensam
det behövs flera
som går samma väg
som följer samma längtan
som strävar mot samma mål

Till alla er som gick före
sänder jag ett tack, för att ni gjorde vägen lättare att gå

Till alla er som kommer efter
sänder jag en tanke, det var mödan värt att gå





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-12 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP