Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfödelse

Skirande grönskans
skälvande knoppar

I väntans tider

Mycket snart föds
åter en sommar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-12 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP