Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre någon betydelse ...

 

tårar smeker

naiva sinnen

tillsammans betraktar de

de komplexa färgskiftningen

tillit är helig

inners inne

skål för livets fullbordad examen

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-12 10:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, livets skola är lång och ibland besvärlig och undrar om man någonsin får ett slutbetyg?
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One