Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...minns inte när jag senast drömde om samma person det andra dygnet direkt efter det ena - och dessutom utan att hon bytte identitet alls mellan rummets många skiftningar...


Jacka 27 : Juni inte nu

 

 

sällsynt nätter två i rad

gick hon här uti min dröm

tjejen jag var kär i förr

scen på scen längs flera rum

 

möttes vi på vänthalls sits

mogna nu, ja, kysstes visst!!

sirligt liksom aldrig då

lärt mig spänna av till sist

 

däremellan visar sig

uti verklighetens nät

att med man hon nyss fått barn

så fint att jag Gud förlät

 

såg jag hur de låg på strand

där ihop i Florida

hon på leopardplagg snygg

han som täcke, morriga

 

gav jag henne videokonst

av så mångas armar, ben

allt hon redan kände väl

medan venusmånen sken

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-16 00:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
”så fint att jag Gud förlät” - stort!
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP