Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv person i dikten.


Ensam

 

 

aldrig var hösten så grå

som när du lämnade mig

utan en förklaring

du bara försvann

 

aldrig var hösten så lång

när ensam jag var

besökte "våra" platser

i hopp om att få se dig

 

aldrig var hösten så tom

som jag kände inom

men jag ska kämpa

för att bli fri från dig

 

aldrig ska hösten få bli

en tid av sorg och saknad

jag ska utplåna minnet

av dig som svek mig




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-12 11:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Forza!
2019-05-12

  Kungskobran VIP
Svek är det värsta jag vet
2019-05-12

  Judas Ekholm VIP
Starkt!
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP