Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän är allt!

En liten stund med vännen
o den ju jämnar allt
den ger ju hela klivet
en ny och bra gestalt!
När jag är trött och nere
av allt jag mött och sett
en liten stund med vännen
en ny förändring skett!

En liten stund med vännen
och hjärtat orkar mer
och blicken vändes åter
till det som runt om sker
till livets verkligheter
direkt man sig beger
där lyft nu borde göras
man gott ju hör och ser.

En liten stund med vännen
och kraften stiger den
man får ju lust till mera
för kroppen håller än
så gott det är att leva
i vännens sköna famn
och ljuvlig försmak redan
så snart vän sagt ens namn...












Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-12 12:43



Bookmark and Share


  ULJO
Vänner är livets elixir
2019-05-12

  Niliboy
Ja, vänskapen klarar vi näppeligen inte utan, vare sig det är din kära eller gama vänner! Livet blir nog torftigt utan dem!
Fint diktat!
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt