Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt, rättare, rättast!

Smedjobb gavs upp, hur kan du så göra...
Jag gav det till en valp, fick alltid höra...
Inget alls för mig
Absolut ej min grej...
Ett evigt slit, ja rent ut sagt: HUNDGÖRA !






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-12 13:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Människor en hel del, letar hos sig själva just fel, som att söka sig en identitet, eller bara tröttna på att let, kommer ändå individen ej i tel (efonen, smart eller ej)
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt