Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KURTIS - tanka

På stadig tallgren

sitter älskande duvpar

honan spelar fjär

lyssnar till hanens kutter

faller för ömsint kurtis

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-13 18:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"Spelar fjär"
så fint uttryck i tankan
2019-05-20

  Niliboy
Fint!
2019-05-14

  M.Eta
Söt kärlekssaga!
2019-05-14

  ULJO
Kärlek i fågelland
2019-05-13

  Rise Little One
Åh vilken fin och mysig bild du målade med din poetiska pensel!
2019-05-13

  Feliaxel VIP
Fantastiskt att se fåglarnas kurtis
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP