Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRÄNDRING PÅ RIKTIGT?

"Förändring på riktigt", säger man

Sedan skrapar man på ytan

Du gudsman, håll dig därifrån

för döden finns i grytan!

"Förändring på riktigt", säger man

men den är bara kosmetisk

Framtoningen är allvarsam

men är långt ifrån profetisk

 

"förändring på riktigt", en slogan man kör

en fras bland andra fraser

den stiger mot skyn som en ståtlig ballong

men upplöses sedan i gaser

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2019-05-12 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om det kommande Tusenårsriket.
Där finns inga nationsgränser.
Men fram till dess måste de finnas.
2019-05-20

  Thylacine
Ja politik kan bara förändra inom vissa ramar
ska jorden bli en lycklig plats för människan krävs en andlig förändring
och med en sådan av bästa slag skulle vi nog kunna ha en värld med öppna gränser
som folk naivt tror att vi kan ha redan nu.
2019-05-19

  Larz Gustafsson VIP
SD kan inte åstadkomma dem. Inget annat parti heller.
Men det är just SD:s valarbetare som har texten på sina jackor: "Förändring på riktigt".
Vad människan behöver är inte politisk förändring utan andlig.
Jesus behöver få komma in med Sitt självsanerande evangelium.
Då blir det inte bara förändring utan FÖRVANDLING.
2019-05-12

  Lottie Ålhed VIP
Förändringar är processer inte att förakta..
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP