Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fan det


Det går ej lita på människor

Gick in och snodde
En bok på UFF

Nån jävel
Hade rivit ut sista sidan




Prosa (Fabel/Saga) av Federico Romano
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 16:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
retfullt.
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano