Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu senast Peter Handke


Resultatet räknas

Ogärningsmän må de vara
En förskräckande skara
Pedofiler och dråpare
Salafister och klåpare
Men skapat har de också gjort
I smått som i stort
Sånger och lyrik
Uppfinningar och tragik
Deras ogärningar skall
Dömas efter en måttstock
Deras skapande efter en annan




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-12 17:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
tänkvärt
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar