Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

Det finns alltid

en orsak bakom varje verkan

Men ibland står inte orsaken

i rätt paritet till dess verkan




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-05-12 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP