Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryning

 

När morgonen öppnade sitt ansikte

hade hårkorsets mitt

fallit ned

Ekoskogens stjärnor klirrade

i rummet

Stum brände hon läppen på koppen

svalde elefanten, glashuset och droppet

men en lögn blir alltid flera

för att hålla skutan flytande

det är modigt att vara sig själv

men den som fått så många sår av sitt mörker

tror inte på det villkorslösa

att lämna ut sig själv, kan vara som att

slita ut sitt eget hjärta

så många trådar, så många sår

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-12 19:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm javisst det är viktigt tänka på
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP