Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God morgon underbara värld

 

 lilla svarta hjärta fortsätt inte slå på de sköra och svaga

drick ur livets källa, väx dig ljus och stark

känn kärlekens magiska kraft skölja bort sotet

från den stora svärtan

glöm röken från tusentals träsk

låt jaget bäddas in av vårens sprittande kraft

känn värmen och glädjen trampar spirande mark

brinn av  kärlekens flammande glöd

då rasar murarna högt in i Jerikos dagar

och varje gnista lyser vägen hem genom snön

hem från utmarkerna

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 03:15



Bookmark and Share


  ULJO
Dina ord. Hoppas de väcker den galna oron i världen.
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP