Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in the past ...

 

your beautiful smile

like heaven in that summer night

old and golden memories reminded

in such a counterclockwise




Fri vers av Rise Little One
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Feelings from the past!
2019-05-19

  Quasimodo
Minnen här som vrider klockan tillbaka till det vackra!
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One