Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gepardens tårar

Gepardens tårar i kärleksfull prisma.
I stillsamhet trygghet finner ro.
Brudorkide i romantisk kärleksförklaring.
Flingor i den tysta natt av pärlemor.
Drakens andetag av ametist vila i hjärtat.
Så nära, så nära.
Badkar av svart marmor där pantern flyter omgiven av
de vackraste av rosenblad.
Droppar av champagne. Ett stilla regn.
Vem motstår ett kungarike av opal,
när drottning av ädelsten
dig hälsar välkommen?
Du skrattar till i det stilla eko.
Ett äventyr som tagit sin början mellan örnen och kobran.
Vem vinner drömmen om hjältinnor älskande i lusthuset?
Ångest vibrerar.
Lemurer i solnedgången.
Flamingon gömmer sig.
Gorillor längs stig av förlåtelse.
Vänder sig inte om.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-05-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP