Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mätarställningen, däremot, är något helt annat och handlar ofta nog om att se vilken amper motor som sitter inmonterad i en bil och är den bara fullt som funktionsduglig, är upplevelsen där numera ofta rent elektriskt laddad.


Dagens förklarade ord 2019 05 12





Metarställningen...
-
...kan vara litet olika saker. Bland annat stockholmsk dialekt för den ställning en intar för bästa fiskafänge från en klippa, brygga, varande i båt et cetera. Kan även handla om den ställning i brottning som är den position brottarna utgår ifrån. Den är då motsatsen till clinch. Metarställningen betyder då att brottarna befinna sig långt ifrån varandra och står i position som för att 'gå med håven'. En annan sak är om ställningen har med inpiskade mattor att göra. Ställningen kan även återfinnas i sensuella sammanhang och även där kan ses människor som 'gå med håven' och på detta vis söka sig en maka mellan udda lakan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2019-05-12 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP