Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna det gamla smöret i affären för flygens skull.



År 2013 startade KLM flyga en 75% bränsle- och matolja-transatlantisk blandningsflotta med 25% plus för hållbar bränsleförbrukning för att minska KLM-avfall till 50% år 2030. Mindre avfall än 2011 , läser publikationen.
Biocerus tillverkas av matolja i restauranger, processen är uteslutande baserad på återvinning av bränd olja. Det verkar inte betyda något från luftkvaliteten men har fördelen att minska koldioxidutsläppen med 80%.
Under de senaste 10 åren har passagerarnas koldioxidavtryck minskat med 50%, men även mängden avfall.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-05-13 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP