Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hollywood

Honungsrostade jordnötter och en kall öl.
På barbordet utspilld.
Du slickar rent.
Överfulla askfat. Överförfriskade gäster.
Energidryck blandat med vodka rusar i blodet.
Att ragga och ragla.
I vimlet svamla.
En flirt blir till grimas.
Så mycket vackrare då än nu när morgondagens bakfylla och
minneslucka om den blondin som fortfarande värmer sängen bättre än en vetekudde.
Huvudvärk. Sprängande huvudvärk.
Först lägga en pizza sedan ringa och beställa en calzone.
Bantningspulver och alkohol avvänjningsmöte får vänta.
Vän av huvudvärkstabletter. Räddning på rör.
Örnen landat i soffan med gräddfil chips, ostbågar och jordnötsringar.
På tv är det vad f-n som helst. Orkar inte hämta dosan för att byta kanal från häst dressyr. Vill bara ligga och idissla i mig allt bakis hungern kräver.
Skulle egentligen vilja ha lite dipp också. Men orkar inte resa på mig.
Min blondin vaknat har. Jag ger henne en avskedskyss. En kyss med smak av avslagen bira. Hon ger mig en ihopvikt lapp och går. Jag vecklar ut den för att se vad hennes telefonnummer är som hon gett mig.
Men det står inte något nummer. Utan: Jag är kanske ingen Marilyn och du är ingen Elvis. Men tillsammans är vi som stjärnor som lyser upp i nattlivet som nyårsraketer. Vi är legender. Vi är livet. Vi är supernova och vi är på besök i universum på obestämd tid i timglas fylld med beundran. Jag hör av mig om jag vill ha min Elvis. Men under tiden kan du ta din bakfylle mat och parkera dig i soffan. Jag försvinner ut i livet med min frihet och lämnar mitt raffset på golvet som du kan städa upp efter mig. Farväl Casanova. Farväl.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-13 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP