Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasta formationer.

Fasta formationer.
Vad tänker du på då?




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-05-13 07:36



Bookmark and Share


  danne //
Tankarna har stora segel där, men de cirkulerar på samma ställen som förr.

Visst sker förändringar men grunden förblir samma, den bleknar inte riktigt, tja ifall den skulle så får man väl göra en insats med färgbyttan, å bättra på :)
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim