Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelperspektiv...

Folk har ju bra koll på änder...
När kanadagäss ses, vad händer...
De tror väl ju då
att det bara är så...
Ungar and fått med andra fränder...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt