Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Dystra rader

Det förflutna pyser upp till ytan. Små fragment av ljud, bilder och känslor blir synliga och smärtsamt påminda för mig.
En röd tråd genom mitt liv börjar dock bli allt mer synlig. Men det smärtar att ännu inte förstå. Är jag brännmärkt och förföljd resten av livet?
Vissa stunder glömmer jag bort och det känns ganska lugnt. Sen kommer minnen och rädslan för framtiden tillbaka.
Knuten i magen dras åt och en isande ström går genom kroppen som gör att hela jag blir skakig.
Tänker att det finns de som har det betydligt värre och försöker fokusera på det som är bra i mitt liv. Men ändå kommer knuten och rädslan tillbaka som ständiga blixtnedslag.




Fri vers av Pilträd
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-13 08:30



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Har läst denna många gånger nu. Jag drars tilld en. Du skriver om mina tankar =)
2019-09-20

  WyS VIP
Det som smärtat har en förmåga att blomma om .......vissna och dö men växer till sig och går i repris!
2019-05-21

  Maria–Lo
Ja det är något vi alla bär på då och då. Men efter regn kommer solsken sägs det.
2019-05-13

  Maria–Lo

2019-05-13

  ULJO
Dystert ja verkligen
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd