Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenska psykvården

Hallå där
Kan jag få er allas uppmärksamhet så är ni snälla
Vem av er är slemmige Paul
Ställ dig upp
Ja, du som nu har fått för dig att du är en hund och äter
och dricker nere på golvet ur en skål
Vet du vad?

Nej!

Idag är det din tur att försök utskrivas

Woff Woff Woff

Så från och med nu får du klara dig själv
Och det måste vi ju fira
Efter det så öppnar vårdaren en Absolut Rent
och nubbar upp två glas
Paul räcker upp en tass
Därefter utbringar vårdaren och han en skål innan Paul
genom porten går och försvinner in i dimman...

Den svenska psykvården!

Ken Cassel
13/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-13 11:52



Bookmark and Share


  objekt3
Superrätt och bra
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel