Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dellaree Gibson-Oestnaes (Jackson Browne:Fountain of Sorrow)

Gråten över en död vän
är gråt för tomheten
som med ens visar sig,
bevisar sig
som detta enda
ur vilket allt
framträder

som plötsliga fokus
i en evig suddighet;

som sagor
ur tomma sidor

och insikten
om det illusionära
i vår status som levande evigheter
öppnar
hela denna jävla oändlighet
av ingenting




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP