Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjälp

ge mig en hjälpande hand
så jag kan hjälpa dig
fast du kanske inte vill




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-13 12:16



Bookmark and Share


  AKT VIP
I nöden prövas vännen.
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader