Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll om sig,,


Ögonblickligen elegant

Njuter.

Lider.

Hatar.

Älskar.

Greppar.

Släpper...

Glöm mig aldrig;
Jag vill bara njuta av det tysta medan du säger oskuld till ett nöje och dansar med Djävulen.




Övriga genrer (Satir) av Vigge
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-05-13 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vigge
Vigge