Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


One possesses like a similar EQ ball memory..


Ain't it funky now



Music is a flow and then musicality is flowing....




Fri vers (Fri form) av Vigge
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vigge
Vigge