Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET I EN STAD

några etablerar sig

andra lägger ner

vissa fysiljerar sig

dem ser man inte mer

nu har danne cykeln full

letar alltid pant

jag är solokvist på stan

det är föga intressant

 

livet i en stad

livet i en stad

plyten på parad

livet i en stad

 

SD i sin valstuga

bara falsk reklam

någon ser med avsky på

hållningen är stram

torghandeln och a-laget

sådant som hör till

allt för många ynkryggar

var finns de som VILL???

 

kretamannen ger kritik

brusar upp igen

ena dagen nästa lik

samma gamla män

i mitt hjärta sjungs en sång

sången om min stad

som en sång som sjöngs en gång

uti leningrad

 

 

det dyker upp en man

vokalistens känning

bor i parken han

under en presenning

någon bor i tält

bor så året runt

någon skriker gällt

någon pratar strunt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-05-13 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP