Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄSDANS


jag går inte ut alls
sitter kutryggig i sängen och låtsaspromenerar
kängorna skrapar mot trottoarens
grus innan marken blir terräng
räknar dagarna utan dig på fingrarna i jackfickan
det som borde vara grönt är ökenfärgat
och trots risken för gräsbrand dansar gräset
det påminner om vals


 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 387 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-13 15:22



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Galant!
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski