Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molndans

och jag dansar
på ett eget moln
som jag vill
dela med dig

men du dansar
på ett gemensamt moln
som delas med någon
annan




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre