Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker är man tvungen att leva med även om det är tungt och svårt. Vissa saker kan man inte själv förändra eller göra något åt hur mycket man än skulle vilja.


DET går aldrig över

 

Hennes stora sorg

har med näbbar och klor

grävt sig djupt in

och rotat sig

uti hennes hjärta

för att där

bli för alltid och evigt

glupskt ätande

av livets glädje

emedan själen tyst gråter

förlustens smärta

väl undangömd bakom 

ett leende




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-13 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla som berör!
2019-05-19

  Maria Sundelin VIP
Känner igen den känslan
2019-05-16

    Peter Söderqvist
En dikt som verkligen fångar hur sorgen undertrycks. Leendet på slutet gör nästan ont.
2019-05-16

  M:tin
Så sorgligt berörande och bra skrivet.
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP