Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUSTENS BRINNANDE LÅGA

 

Sensuella dofter

av man och kvinna

 

svävar mättade

av kroppars lek

 

i trassliga lakan

 

dansar händer

svältfödda sökande

 

när rodnande hud

smälter samman 

 

i lustens brinnande låga

yttersta konsekvens 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-05-14 17:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
doftande skönt och sinnligt - erotisk lust
2019-05-20

  Stanley Rydell
Svävandets sinnliga låga! Vackert, livsbejakande
2019-05-19

  Lars Hedlin
Sensuellt och starkt!
2019-05-19

  M.Eta
Vacker sesualitet!
2019-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärleksakten!
2019-05-15

  ULJO
KÄRLEK
2019-05-14

  Öknens Ros VIP
Mycket vackert om lustans lekar!
2019-05-14

  Feliaxel VIP
Sensuellt och makalöst vackert
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP