Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransk rondeau eller alexandriner?


Kan Kellgren, kan...

Du som av Orden är betagen
och en het solklar bokstav ges...
De såg dig och från denna dagen
de väntar att du blir i tagen
ser till att värld förses
med glöd i dikt inför dess öga
djup, känsla levande väl förd
ta till en fläkt ifrån det höga
bjud ljus och liv, få läsar´n rörd!.







Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-13 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt