Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjöarna

Om jag blir en del av din berättelse
om jag minns de svarta stenarna
den alghala ensamheten
visa mig sjön, bottengrönskan
kornen av bark, doften i händerna
de tunna löven lossade från grenarna
ett efter ett
lämnar prasslande skuggor på marken
när det äntligen är för sent
ska jag skriva dig levande
bröstkorgen fylld av vass och gyttja
skogen som andas




Fri vers av Grävling
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-13 20:51



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
återigen träffar du mig precis. det verkar så ledsamt, allt det vackra. så att.
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling