Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här när du behöver mig

Det vet du
Och du behöver ju bara skrika mitt namn så högt du kan
för att jag ska komma springandes fort som bara fan
Som en raket
Vad är det nu då, min älskling
Vad är det nu som har hänt?

Jag finns här när du behöver mig
Så utnyttja mig till fullo, om du känner för det
Mig gör det ingenting
Ja, så du får gärna göra det om du vill
Älskar ju dig då du är min allra bästa vän
Och som du redan kanske vet om så behöver du
ju bara ropa mitt namn så högt du bara kan här på jorden
Så ta mig nu på orden
Jag finns här när du behöver mig...

Ken Cassel
14/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-14 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel