Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Plantering

 

Jag!
Planterar ord i ord

Gamla ord former
I nya ord former

Nya nakna ord
I de gamla nakna ord

Ge de inga växtnäring eller hormoner
Låter de växa naturlig, ge de inga falska hopp

Och väntar aldrig på ett positiv resultat
Utan bara håller mig till vad kommer att växa ut

Kanske mäktiga eller maklösa
Kanske hatfulla eller kärleksfulla

Kanske modiga eller fegis
Kanske pratsamma eller dödstysta

Orden växer till slumpiga ord
Orden blir till helt nya ordform

Som jag själv ej förstår utan bara häpen
Som jag själv förväntar mig mera

Ord som talar inget grund eller böjform
Ord som talar teckenspråk , blindspråk

Men, själv kan ett fåtal språk
Drömmer mig tala alla språk

Jag är ingen Gud som gav oss alla denna språk
Eller en geni som skapar mitt eget språk

Jag talar ett språk som ingen förstår
Som kommer aldrig i livet någon kan förstå

Ett barns språk

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-05-14 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP